A sneapeak..

Mitt vardagsrum!

Jag tänkte att du skulle få en liten tjuvtitt på hur vi har det i den nya lägenheten. Jag fick stor respons här om dagen när jag frågade om det fanns ett intresse av att se den nya lägenheten. Jag har spelat in en video som kommer upp en annan dag, så ha tålamod!

Översta bilden är mitt vardagsrum. Jag är inte riktigt nöjd med hur tavlor och så hänger men det kommer med tiden. Jag ska få en stoooor Buddha tavla av Robban när han gör om i sitt vardagsrum som kommer passa in såååå bra! Jag måste dock köpa nya gardinstänger då jag och hon som jag bytade lägenhet med bytade gardinstänger rakt av, men dessa är ju piss rent ut sagt, de jag hade i den förra lägenheten skulle jag ha behållt, lätt att vara efterklok! Jag ska köpa en matta att ha vid soffan och bordet. Jag ska köpa ett litet vitt och nätt datorbord där jag kan ha min laptop och göra min egen blogghörna.

Hallen, som du ser nedan, är det rummet jag är mest nöjd med hittills! Det fattas en dörrmatta och en lång hallmatta annars är jag helt klar där. Marmorbordet (som jag har visat innan) fyndade jag i samband med att jag köpte mitt köksbord, jag älskar dem båda! Det hänger tavlor på långväggen som du kommer att få se närmre på i videon.

Min hall!

  • Vardagen
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Inmindz
Inmindz,
vad mysigt det ser ut 😍🌷
nouw.com/inmindz
jennifermarie
jennifermarie,
Tack snäckan 😃
nouw.com/jennifermarie
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Mysigt du verkar ha det! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
jennifermarie
jennifermarie,
Stor tack 😃 <3
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229