Allt kan förändras över en natt!

Godmorgon världen!

Vilken natt och vilka drömmar jag haft.. Märktes verkligen att det var första gången på länge som jag sov helt själv..

Nu sitter jag här med morgonkaffet och kollar ut över området, hjärnan spinner för fullt. Tänk egentligen vad sjukt hur vissa saker bara kan förändras över en natt. Det har jag märkt sedan början av detta året att det är nog vanligare än vad jag trott. Skrämmande egentligen. Så har jag aldrig fungerat så jag förstår inte riktigt människor som fungerar så. Nej nu får jag sluta grubbla en massa för jag vet var det kan ta mig om jag fastnar helt i det.

Idag ska jag iväg och träffa @beckalindhe och @FrökenRödlök ❤ Vi ska planera en hel del gällande vårt projekt så det ska bli kul och spännande!

På ett sätt hoppas jag att Casper kommer hem från sin pappa idag men på ett sätt så hoppas jag att det blir imorgon. Jag tror jag hade behövt en natt till själv, just för vanesaken. För ja ibland så skrämmer ensamheten mig!

Vad ska du göra idag?

Gillar

Kommentarer

Pippilula
Pippilula,
Det är verkligen svårt att komma till ro och somna när man är van att ha sällskap i sängen. Samtidigt är det skönt när man väl vant sig för man sover ju egentligen bättre när man har det helt lugnt 😊 Men ja, tankar kan ju göra det svårt. Jag tänker alltid som mest när jag lagt mog för att sova... Hur ledsamt?! 😑😱😂
nouw.com/pippilula
jennifermarie
jennifermarie,
Jag tänker också som mest så fort jag lägger huvudet på kudden haha 😟 Jag kommer vänja mig sakta men säkert 😃
nouw.com/jennifermarie
BYSOFIA
BYSOFIA,
Hoppas du haft en underbar dag! Livet är så konstigt och ibland förändras allt.. över en natt. Minns när jag förlorade min pappa på 4,5 vecka i cancer. Hemskt. Men man måste kämpa sig igenom. KRAM
nouw.com/bysofia
jennifermarie
jennifermarie,
Men fy, jag beklagar verkligen!! Jag minns när min lillebror fick sitt cancerbesked 😟 Stoooor kram!
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229