Att skryta bara för att??

Bilderna har inte med texten i inlägget att göra!

Jag älskar att läsa personliga bloggar med en fling av lite allt möjligt. Men när jag kommer in på en blogg där man redan på rubriken uppfattar att inlägget är skrivet enbart för att skryta. Skryta för att såra en annan människa, eller ja i hopp om att det ska såra. Skryta för att få folk att tro en massa som inte stämmer! De bloggarna går jag inte in på mer än den gången samt jag slutar följa personen om jag märker av att beteendet ändras till detta!

Jag märker väldigt snabbt när en blogg är falsk/ tillgjord.. Jag vet några stycken på rak arm som jag märkt ändringen på, men jag väljer att inte nämna namn då jag inte är den som hänger ut människor i sociala medier!

Jag märker det på hur meningar är utformade och man kan liksom höra "tonläget" på personen när den skriver inlägget. Är man dessutom van vid att läsa personens blogg och de helt plötsligt tar en ordentlig vändning, eller om du är vän med personen och du vet hur denne fungerar samt du vet verkligen hur personen har det i verkliga livet.

Varför låtsas om något som inte stämmer? Vare sig det är på sociala medier eller i verkliga livet!?!? Det är som om jag skulle målat upp en bild för dig att jag mår jätte bra och livet är toppen, men bakom skärmenäter ångesten upp mig och livet är långt ifrån sådär bra som jag hade fått det att låta. Fine att du väljer själv hur mycket du vill dela med dig av/ hur personlig du känner att du vill vara..

DU märker/kommer märka själv när dina läsare/följare har märkt av att det är något som inte stämmer, för unika besökare blir mindre och dina följare blir färre..

Var alltid ärlig, vad det än handlar, vare sig det är i verkliga livet eller sociala medier! Ärlighet vara längst! Och tänk inte tanken på att trycka ner/ tryck inte ner en annan person för att ni inte går jämnt ut, för att ni inte umgås längre eller för att du är arg på personen!

Om du tar åt dig så vet du att du är en av de personerna jag syftar på i början av min text och dina läsare kommer att märka om du gör en sväng om igen och genomskåda dig. Dina läsare litar på dig och ser förmodligen upp till dig, måla inte upp en bild som inte stämmer över huvudtaget, för dina läsares skull men mest för din egen skull, ingen vill leva i en lögn..

Varken här eller där!


Har du märkt av och/eller har lätt för att märka av när en bloggare/ influencer försöker försköna sitt liv? Vad tycker du om sådana bloggar där allt förskönas? Besöker du dem igen eller gör du som mig; bojkottar dem helt och hållet?!?


Detta blev ett lite rörigt inlägg, men jag hoppas att du förstår innebörden med det!


Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Håller med ärlighet varar längst helt klart! Jisses så många som exempelvis ser annorlunda än hur de ser ut på instagram. Vissa känner man till och med inte igen IRL..haha.
Svar: Ah hihi men eller hur!Ett helt amazing spa!
www.lindamarie.nu
Therese
Therese,
Du skriver verkligen bra =)
nouw.se/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229