Där fanns ingen knöl som tur var!

Godkväll du fina!

Har din dag varit bra? Vad har du gjort för kul?

Jag och Casper har haft en jätte mysig dag tillsammans även fast vi bara har varit hemma. Eller ja förutom när jag var på Netto en runda. Jag har pratat med Emelie i telefon. Min brors förre detta flickvän EmmaLois har varit här en runda och hon fick lite saker från månades Smakbox som var gluten och laktosfritt.

Snart ska det duschas, äta kvällsmat och sedan ska vi bädda ner oss i soffan och kolla de nya avsnitten av Manifest, tror där har kommit tre nya om jag inte såg helt fel! Casper gillar den på grund av att den handlar om ett flygplan haha.

Alltså jag har haft ont i mitt vänster bröst hela dagen. Har knappt kunnat röra vid det. Jag hoppas det är för att nerverna fortfarande letar sig rätt och växer samman. Jag försökte känna om där var någon knöl eller liknande, men det var där ej. Och röda veckan hade jag förra veckan, brukar få ömma bröst när den är på ingång. Du som har gjort bröstlyft; hur länge kunde du få sådana här smärtor?

Imorgon åker Casper till sin pappa, hämtas i skolan. När han har gått till skolan så ska jag följa med @Lifeandkids, lilla Maya och hunden Gösta på en långpromenad! Sedan får jag se vad som händer resten av dagen, kommer bli en jobbig dag känslomässigt. Jag kommer fälla några tårar, men jag kommer klara detta och jag kommer att vänja mig för eller senare!

Vad har du för planer imorgon?


Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Så obehagligt! Kram <3
nouw.com/evelinarou
Amandizan
Amandizan,
Skönt aTT du inte hade någon knöl men förstår ju att man blir orolig. Mysigt att umgås innan det är dags för pappaveckan 😊
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229