Från botten av mitt hjärta!

I will be back!


Jag har verkligen varit frånvarande de senaste 4 dagarna. I lördags gick jag verkligen ner mig och jag sjönk mer och mer så det gick så långt att jag stängde in mig helt och hållet igår!

Ingen fick tag på mig, ingen fick kontakt med mig, förutom Casper som kom hem till mig från pappaveckan. Folk skrev och ringde en massa men jag klickade och svarade inte. Jag pratade inte ens med min vapendragare eller min familj. Jag stängde av och stängde ute alla! Den lilla energi jag hade la jag på Casper till 100%. Aldrig att mitt mående ska påverka honom på något sätt alls, det tillåter jag aldrig! De senaste dagarna så har jag varit en riktig bitch. Jag har varit elak och krängd.. Jag har inte kännt igen mig själv..

Kvällen igår slutade med att jag grät 4 timmar i sträck efter att Casper hade somnat. Jag var så jävla arg. Så jävla besviken. Så jävla förbannad. Så jävla ledsen. På mig själv! Ett fåtal vet varför. Jag har gjort vissa val och ändringar som gör att jag inte ser och inte hör så mycket.. Jag måste tänka på mig själv och mitt hjärta!

Jag kommer hitta de bra dagarna igen. Snälla ha tålamod och pressa mig inte. Jag kommer tillbaka. Det vet jag..


Jag ber verkligen om ursäkt från botten av mitt hjärta!

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Hur det än är står man sig själv närmst och därför måste du få bryta ihop för att sedan resa dig igen. Casper och du är viktigast just nu.
Kram
Mammatill3.nu
Jenniey Love
Jenniey Love,
Inget att be om ursäkt för underbara du<3 Ta den tid du behöver för fokusera på dig själv, stressa inte. Din hälsa är trots allt det viktigast. Massa kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229