Hålla mig sällskap, men ikke..

Hej i det underbara vädret!

Jag brukar inte gilla söndagar, men idag är det faktiskt en bra dag! Jag vaknade med lite smått ångest.. Drack mitt kaffe i lugn och ro på altanen när Sanna ringde och frågade om vi skulle ut och gå! Jag nappade direkt, jag vet att det om något är bra terapi! Vi gick våra 10 000 steg och vi slappnade av en snabbis på Sanna´s balkong innan jag promenerade hemåt..

Väl hemma på gården så mötte jag upp Casper som kom från sin pappa, eller ja sin farmors koloni för att det ska bli helt rätt! Mysigt att han är hemma igen!

Jag har legat ute i trädgården och solat nu i en timme. Det är något är ju riktigt bra terapi också kan jag tala om! Jag försökte få Casper att hålla mig sällskap, men ikke.. Han tyckte de var för varmt haha.

Nu ska jag få i mig lite mat och sedan lägga mig på soffan framför fläkten en stund. Börjar få huvudvärk. Dricker dåligt med vatten i denna värmen alltså..

Ikväll blir det att liva på instagram med @angelicaelversson om vi båda känner att vi orkar. Sedan blir det filmmys med Casper.

Vad gör du denna söndag?

Imorgon ska jag till min läkare på förmiddagen. Ska begära en ny bedömning gällande min ADD, samt diskutera min ångest riktigt rejält! På eftermiddagen ska jag och Casper till BUP, efter fler månaders väntan på en tid.. Rutinkontroll samt diskutera ny medicin..

Hur ser starten på ut nästa vecka för dig?

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina,
Ja att promenera är väldigt bra när de kommer till ångest - ja brukar ha musik i öronen o gå för mig själv de är så skönt - låta tårarna rinna om de är så 😊 Men mys med sällskap på promenaden o vad härligt med sånt väder ☀️❤️ Vi har de varmt men blåser för mycket så var inte mysigt att sitta ute
nouw.com/blondina
Emma Engström
Emma Engström,
Jag håler med om att ligga ute i solen är som terapi, och älskar att ha antingen en podd eller bra musik med!! Lycka till på liven ikväll 😃
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229