Jag är ingen hemlighet och läs inte om inte innehållet passar dig!

Goddag fina du! 🌹

Jag kan inte smälta hur bra kvällen blev igår på bloggmiddagen 😃👍 Min ångest var nära att ta över några gånger men @emmamatildaa hoppade in och skötte snacket fler talet gånger, guld värt! ❤ Ett separat inlägg kommer senare om själva middagen 😊 Så länge kan du läsa om Goodiebagen HÄR och vinstbordet kan du läsa om HÄR 🌹

En sak är säker: tycker du inte om mig eller tycker om det jag skriver om här i bloggen SÅ LÄS INTE DEN! Jag tänker inte hymla med något i min blogg för att någon annan inte gillar det som skrivs.!! Speciellt när människor inte gillar mig när jag inte har gjort något, det förstår jag inte. Ibland undrar man vad som har sagts; om det som har berättats är den riktiga storyn eller om det har varit lögner för att skydda sig själv.

Sen för det andra så är jag INGEN hemlighet. Man ska vara stolt för att ha mig i sitt liv och inte skämmas över att umgås med mig. Jag vill inte ha människor i mitt liv som skäms över att ha mig där, då kan jag hellre lägga all min energi på dem som verkligen är glada för att ha mig vid sin sida! Det är sådant som gör mig ledsen, att man ena stunden kan visa och säga så mycket och sen i nästa stund bara sccchhhh.. Ja sådant har jag aldrig förstått! Jag delar inte med mig av allt till alla men samtidigt så ljuger jag inte om vilka jag har i mitt liv. Jag skriver inte detta för att smutskasta någon, för sådan är jag inte som människa, utan för att sådant här gör mig så ledsen, speciellt när jag vet att jag inte har gjort något fel!

Det var en mysig natt och morgon. Helt i min smak 😍 På ett sätt så önskar jag att jag hade det såhär varje dag, men samtidigt inte..

Snart ska jag, mamma och Casper gå till Willys och handla. Jag ska nog inom solariumet med 😊 Får se vad kvällen har att erbjuda, om det blir ravefest eller inte, har inte bestämt mig riktigt för vad jag vill göra idag.

Jag hoppas du har en bra dag! 😘

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
vad roligt att de blev bra! håller helt med dig 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
jennifermarie
jennifermarie,
Ja riktigt roligt 😃
nouw.com/jennifermarie
Annelie
Annelie,
För det första, skrämmande att ens texten behöver skrivas(ta det INTE som kritik, för det är det absolut inte meningen som), för det andra BRA skrivit.... man ska väl inte umgås med folk, och sedan vända kappan efter vinden., sådant gör mig jävligt förbannad och sårad.
Så, jag förstår dig verkligen om du är både och.
Ha nu en riktigt mysig fortsättning på denna dag.. // Annelie
gifta6570.bloggplatsen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229