Jag har bestämt mig - två sanningar ska fram!

Det är två saker som jag har funderat över under en längre tid. Två saker som jag har funderat över länge. En av dem handlar om en sak jag tycker om att göra väldigt mycket och den andra saken handlar om en sak jag har gått genom, eller ja om en person som har med en sak att göra som jag har gått genom.

Jag kommer att öppna upp mig angående båda sakerna - när tiden känns rätt! Det är ett måste. Den första saken för att. det är en stor del av mitt liv och den andra saken för att jag är så trött på alla barnlekar nu!! Gränsen är nådd!!

Det kommer att komma i två separata inlägg. När vet jag inte då jag vill få inläggen perfekta då jag inte vill att något ska missuppfattas, Jag kommer inte skriva dem för att såra någon eller för att hänga ut någon med namn, utan för att nu är det slut på alla lekar och jag har inte gjort något fel även fast personen har försökt få mig att tro det flera gånger och gärna vill få allt att se ut som mitt fel eller få mig att må dåligt, jag vill bara ha min rygg fri! Därför kommer jag att göra detta!

Jag förtjänar att kunna gå vidare och kunna släppa detta och jag tror att detta är enda lösningen även fast jag vet att jag kommer få tillbaka.. Men då har jag ryggen fri som sagt så jag kommer inte att ta åt mig!!

Jag brukar inte göra sånt här, men vi alla har vi vår gräns!!

Man kan inte behandla människor hur som helst utan att tro att man får något tillbaka!! 👊

Gillar

Kommentarer

Annelie
Annelie,
Det är BRA,,, som du skriver... underbart gött att ha ryggen fri.
Tycker du är en klok tjej..

Kramen
gifta6570.bloggplatsen.se
Ida
Ida,
Heja, heja fina du!! <3
iidajohansson.se/
jennifermarie
jennifermarie,
Tack fina du!! <3
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229