Jag tror inte att jag kan bli gravid, igen, någonsin!

Har du den där drömmen? Din högsta dröm i livet? Något som du verkligen vill ut över allt annat?

Jag hade! Fram tills för lite mer än 6 månader sedan..

Du som har följt mig i några år vet att jag och mitt ex A:et försökte bli gravida under en väldigt lång tid, du som har missat den delen kan läsa om det vi gick genom HÄR.

Sedan det tog slut mellan mig och A:et så har jag gått på mini-piller. Jag äter dem även fast jag tror ärligt inte att jag kan bli gravid, igen, någonsin.

Jag har inte kollat upp mig, men du vet den där magkänslan, när du vet att det är något som inte stämmer, den har jag haft sedan hösten 2014. Något inom mig säger mig att det var min kropp som sa ifrån att det inte kommer bli min tur igen.

På grund av allt som jag gått genom på denna fronten så bestämde jag mig i början av året för att jag vill inte ha fler barn! Och ja beslutet är grundat på att jag inte tror att jag kan få fler barn, att jag tror det är något fel på mig, som gör att jag inte kan bli gravid igen! Och jag vill inte ha reda på om det är så, för min värld hade rasat om jag hade haft det svart på vitt!

För jag vill inte försöka för att sedan få besvikelsen att jag inte kan. Jag tycker det är säkrare för mig själv att vara ovetandes. Jag har alltså tagit detta beslutet för att skydda mig själv.

Jag har inte berättat om mitt beslut för någon, förrens nu, här, delar jag med mig av detta beslutet som jag tog för flera månader sedan;

Jag vill inte ha fler barn!

Gillar

Kommentarer

Fröken hauffman
Fröken hauffman,
Förstår nästan din känsla! Men jag håller nog med Sanna och Martina. Är det inte värre att gå ovetandes resten av livet?! Även om det skulle krossa en ett tag att få det svart på vitt... upp kommer man alltid 😊 ❤️❤️❤️
hrtp://www.familjeliv.se/blogg/frokenhauffm
jennifermarie
jennifermarie,
Nej mitt värld hade gått under om jag hade fått det svart på vitt 😟 Jag skyddar mitt välmående genom detta beslut! <3
nouw.com/jennifermarie
minframtid
minframtid,
Kram ❤️
nouw.com/minframtid
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229