Myskompis?

Jag suget att blogga men vet inte alls vad jag ska skriva..


Har du en bra helg hittills? Har din vecka varit bra?

Min vecka har gått i vågor, bokstavligt talat. Från att ena stunden må jätte bra till att gråta för ingenting för att sedan må bra igen och till nu idag: må riktigt kasst.. och nej jag syftar intebakfyllan! Det är ensamheten som jag tycker är riktigt jobbig! Speciellt de veckorna Casper är hos sin pappa. Och när man ser överallt på sociala medier att andra har sin kärlek, sina barn, eller ja deras familj runt sig alltid.. Alla andra utom jag känns det som! Jag fick tipset om att jag borde skaffa mig en myskompis som jag kan träffa när Cappe inte är här, så får jag trygghet, närhet samt någon att prata om vuxna saker med. Tål att tänkas på! Är rädd för att och jag vill inte falla för någon igen bara och den risken är stor om man ger sig in i något sådant och speciellt om det blir långvarigt..

Idag har jag bara varit hemma. Ryggläge i soffan. Pan pizza och cola zero. Emelie sov här inatt och stack för någon timme sen. Sandra och hennes mamma varför en snabbis tidigare idag. Jag har inte ens orkat städa idag, har bara plockat undan alla burkar och flaskor. Får ta städningen imorgon när jag är mer människa.

Vad har du gjort idag?


Jag igår..

Gillar

Kommentarer

sofia
sofia,
Jag kan verkligen förstå din ångest över ensamheten för det har jag också när jag är ensam. Det är verkligen så hemskt! Hoppas verkligen du får en bättre dag imorgon! Idag har jag inte gjort sådär jättemycket 😊
nouw.com/sofialissmyr
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Jag håller på att gå under av separationsångest när min sambo är på jobbresa, är så tacksam över att jag har min katt så jag slipper vara ensam. När kommer Casper hem?
nouw.com/melissaskywalkz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229