Perfekt avslut på en väldigt jobbig dag

Ryggläge i soffan, serie och Ben & Jerry´s med denna snygga grabben!

Jag hoppas din dag har varit bra. Det har inte min varit. Min ångest har varit så sjukt intensiv och jag har gråtit från och till hela dagen. Nu känns det lite lugnare förutom trycket över bröstkorgen..

Idag kom Casper hem från sin pappa så nu är jag komplett igen! ❤ Casper fick välja middagen och det blev pizza från Strand pizzeria här på området. Passade perfekt då jag springer i tvättstugan denna kväll. Snart är vi klara i tvättstugan och då ska jag slänga mig på soffan med serie och glass tillsammans med grabben min. Perfekt avslut på en väldigt jobbig dag.

Tack R för att jag fick prata av mig lite idag, du är verkligen guld värd ska du veta!

Imorgon är vi lediga och vi har inga planer alls. Skönt fast även lite små jobbigt. Jag ska se om Marcus och Stoffe vill umgås tänkte jag.

Är du ledig imorgon? Om ja, vad har du för planer?

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
MYsig kväll ni haft 😊 Jag är alltid ledig då jag är sjukpensionär 😊 Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men något blir det väl som alltid 😊
gairamsbilder.blogg.se
jennifermarie
jennifermarie,
Ja mega mysig 😃
nouw.com/jennifermarie
andreahahlin
andreahahlin,
Ångest är så jobbigt, just pga att det inte går att göra något åt den direkt 😟 Skönt att du fick ett bra avslut på dagen. Hoppas din dag idag blir bättre! 🌸
nouw.com/andreahahlin
jennifermarie
jennifermarie,
Ja jag hatar den 😟 Idag känns det mycket bättre, tack 😃
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229