Pinsamt att läsa, att jag skulle skämmas och att det är absolut inte okej!

Godkväll fina du!

Hur har du det denna torsdagskväll? Har din vecka varit bra hittills?

Igår kom min mamma och hennes vän hit. Vi åkte ut till Väla/IKEA/Rusta en runda och köpte de sista julklapparna. Sedan blev det inom Maxi och Netto.. Casper kom efter skolan och spenderade natten här. Mr H var här en runda på eftermiddagen. Han vill ju träffa mormor nu i samband med julen och så ju. Igår på kvällen så gick jag, han, Sanna och Julia en lång runda, till stan och tillbaka. Sedan däckade jag och Casper i rimlig tid, för en gångs skull.

Idag har det varit en jobbig dag.. Tankarna spinner rundor, det är helt galet detta. Sanna och Julia har varit här en runda. Julia ville hälsa på vår nya familjemedlem!! Det var meningen att @angelicaelversson skulle komma imorgon, men min ångest är alldeles för opålitlig nu så jag vågar inte, vi avbokade ikväll. Det kommer fler gånger som tur är! Hon är en av de väldigt få som inte blir sur för att jag behöver avboka. För oftast får det mig att må ännu mer dåligt när jag behöver avboka, men det känns relativt lugnt ikväll trotts vår avbokning!

Det är detta med ångest/psykisk ohälsa som jag vill prata med dig om lite denna kväll.. Kommentaren nedan..

En av anledningarna till att jag är så pass öppen som jag är angående mitt mående är för att jag så gärna vill nå fram med att du är inte ensam. Du är inte den enda som mår dåligt, och vi alla som gör det finns här för varandra! Kommentaren ovan bevisar att jag har nått fram.. Och ärligt talat så känns det fantastiskt!

Jag var riktigt nervös i början när jag delade med mig av alla mina tankar och känslor, jag fick även anonyma kommentarer att det var pinsamt att läsa om mitt mående, att jag skulle skämmas och att det var absolut inte okej att dela med sig av detta m.m. Om jag fick in 10 kommentarer så var 9 negativa och 1 positiv..

Det är den där sistnämnda som fick mig att fortsätta, att fortsätta dela med mig av mina innersta tankar och känslor. Idag är det tvärtom: 9 positiva kommentarer och 1 negativ!

Så ja jag kan stolt säga att jag har nått ett av mina "mål"!

Jag kommer aldrig att sluta dela med mig av detta! Jag når hellre fram till en än till ingen..

Stort tack för dina ord/feedback och för att just du väljer att besöka mig!

Gillar

Kommentarer

Annika
Annika,
Vad stark du är som vågar dela med dig. Har även själv i perioder svår ångest. God Jul och kram. Tack för kommentaren.
ladyochlufsen.blogg.se
Ullie
Ullie,
fina du <3 går du hos nån psykolog elle så ? ja tycker så fort mina lyckopiller som ja säge är slut så märks det på månet direkt
bra man pratar om et o kan va väldigt bra om här om någon annan har det svårt kramiz o natti min vän
weberskold..se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229