Samir & Viktor samt bästis-häng!

Godkväll du fina!

Har din söndag och resten av helgen varit bra?

Det har min varit. Jag har kännt av ångesten en hel del. Den finns där varje dag ju men vissa dagar är den värre än andra. Jag tror det är för att jag är så nervös inför operationen.. Jag känner ångesten i magen. I bröstkorgen. I varje andetag jag tar. I mina tankar. Tur jag har min behovsmedicin..

Idag har jag och Casper varit på Barnens dag igen. Idag uppträdde Samir & Viktor ♡ Casper älskar dem båda och du som följer mig (speciellt på Instagram) vet ju hur svag jag är för Viktor! ♡ Vi höll sällskap med Nathalie och hennes familj. Det var mysigt. Har inte träffat dem sen innan jag blev tillsammans med A:et för 6 år sedan typ..

Efter det så mötte vi upp Stoffe i stan så följde han med hem på kaffe och bästis-snack. Vi båda behövde lätta på våra hjärtan ♡ När han stack hem så ringde jag Sandra så pratade vi i en timme.

Nu har Casper kommit hem efter att ha varit ute med grabbarna. Vi ska äta varma mackor och kolla serie en stund innan Johm Blund kommer på besök. Imorgon åker han till sin pappa..

Vad har du gjort idag?

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Har aldrig fastnat för dem faktiskt, tror det är barnens favoriter
nouw.com/sweetwords
jennifermarie
jennifermarie,
Alla gillar vi olika, så är det ju 😊
nouw.com/jennifermarie
Marielle
Marielle,
Åh vad kul!!!
www.nouw.com/mallas
jennifermarie
jennifermarie,
Ja riktigt kul 😃
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229