Samla dina lån!

- I samarbete med Samlalånen.com -

Jag är själv inte i behov av samla lån eller krediter då jag inte har några avbetalningar eller lån, men jag vet att det finns en del som har det och därför vill jag tipsa om SamlaLånen, där de jämför samlingslån!

Att samla lån innebär att du tecknar ett lån som är lika stort som dina samtliga skulder från bland annat avbetalningar, kreditkort och andra lån. Då betalar du allt till en och samma samt slipper en massa ränta på olika ställen!

  1. Hur stor är min totala skuld? – Summera den totala skulden du har.
  2. Avrunda eventuellt uppåt – Om summan är under 20 000 kr finns fördel att avrunda upp till 20 000 kr för att få bättre villkor.
  3. Vad har jag råd att betala? – Se över din ekonomi och avgör hur mycket du har råd att betala per månad
  4. Jämför flera långivare – En rekommendation är att använda låneförmedlare, exempelvis Lendo. De genomför en gratis, snabb och bred jämförelse. Glöm inte att höja bolånet kan vara ett alternativ.
  5. Svag kreditvärdighet? Jämför igen om ett år – Får du relativt hög ränta på ditt samlingslån? Det betyder till stor sannolikhet att banken anser att du har svag kreditvärdighet. Men detta kan förbättras med tiden. Gör en ny jämförelse om ett år och se om du får bättre villkor. I detta fall kan ett nytt lån tecknas för att betala av det nuvarande samlingslånet.

Fördelarna med att samla dina lån är att du får tydlig kontroll på din skulder och att du undviker flera avikostnader.

Nackdelen med att samla dina lån är att med längre amorteringstid kan kapitalkostnaden bli större och det kan locka till att ta ett högre lån än vad du behöver.

  • Effektiv ränta
  • Amorteringstid
  • Uppläggningsavgift .
  • Tillåts betalningsanmärkningar?

Att ansöka om att samla dina lån hos SamlaLånen.com är kostnadsfritt och är inte bindande.

Gillar

Kommentarer

MALIN
MALIN,
Jättebra tips! Kram
malinkirstine.se
jennifermarie
jennifermarie,
 Fru Catherine Cole
Fru Catherine Cole,

God dag,


Om du är affärsman eller kvinna? Om du har någon ekonomisk stress eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du lån till

betala av skulden eller betala räkningar? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få ett lån från lokala banker och andra finansinstitut? Behöver du ett lån eller ekonomi som:


a) personligt lån

b) utbildning,

c) Skuldkonsolidering,

d) expansion,

e) etcVi erbjuder lån till privatpersoner, företag och samarbetsorgan med 3% ränta per år. Minsta belopp som du kan låna är $ 2,000.00 US till maximalt $ 50 miljoner. Vänligen, om du är intresserad, kontakta oss med informationen nedan.


KONTAKTA OSS NU: info.trustfirm2012@gmail.com

NAMN: Fru Catherine ColeSnabbt och lättillgängligt lån

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229