Schema, belöningssystem; you name it!

God-väldigt sen-morgon!

Jag hade jätte stora problem med att somna inatt (försöker undvika sömntabletterna samt Melatonin då de klubbar ner mig totalt) så jag underhöll mig själv med serietittande fram tills klockan 5 cirka.. Det resulterade i att jag vaknade klockan 14 idag. Inte så bra jag vet. Men Casper kommer hem imorgon, då blir det rutiner igen!

Eftersom det är 14 dagar kvar tills skolan början så är det nu dax att införa skolrutinerna så Cappe blir varm i blodet när skolan väl börjar. Han måste ha rutiner för att fungera och det tar honom cirka 2 veckor att vänja sig vid nya rutiner. Eftersom han ska börja i en ny skola så kommer rutinerna vara ännu viktigare.. Ikväll ska jag skriva upp schema, belöningssystem; you name it, så nu kör vi!!

Nu sitter jag med en stor kopp kaffe och försöker vakna till liv. Jag ska snart fixa lite frukost tänkte jag. Ska städa idag, men det får bli ikväll när det har svalnat av lite. Jag måste få tag på Snickan så jag kan få tillbaka min hink och mopp som han lånat.. En powerwalk väntas ikväll också när det har svalnat av.

Hur ser din tisdag ut?


Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Ja snart är det dags att börja vända tillbaka till det vanliga livet igen. Just nu lever jag i en konstig bubbla känns det som. Kramis.
kamillaskamera.com/
jennifermarie
jennifermarie,
Ja jag lever med i en konstig bubbla känner jag.. jag hoppas den spricker snart alltså!!
nouw.com/jennifermarie
Malin Lundskog
Malin Lundskog,
Tror de flesta av oss behöver ett bra tag på oss för att hitta in i rutinerna igen ... Men blir nyfiken: vilka serier har du sett? På jakt efter nya 😊 Och min dag? Badat ...
www.halsamera.se
jennifermarie
jennifermarie,
Jag kollar just nu på Once upon a time 😃
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229