svalde nästan hela världen

Godkväll!

Inatt sov jag i princip ingenting. Jag vaknade vid 3 tiden av att grannen hade disco och han slutade inte spela förrens klockan 7. Det var inte lönt att lägga sig då för att alarmet skulle ringa halv 8.. Jag är helt förstörd efter den sömnlösa natten. Jag har gått och gäspat hela dagen, svalde nästan hela världen kändes det som haha.

Jag vet att det är många som är nyfikna angående min dejt och vill veta hur det gick. Jag kan säga att det gick bra, han var jätte snäll och trevlig. Vi gick på slingan inne i Filborna skogen. Sedan satte vi oss på en bänk så hade Mr D köpt med sig två olika smaker av Celsius (som vi drack ur champange-glas) och jordgubbar. Vi får se om vi träffas igen efter min operation och så, jag måste fokusera på min hälsa samt som jag sagt de senaste veckorna; jag och Casper går före allt annat just nu!

Jag ska snart ta min insomningstablett och sedan ska jag tvär-däcka i sängen..

Vad gör du denna onsdags kväll?


Gillar

Kommentarer

gifta6570
gifta6570,
Bra att du tar det lugnt, spännande att höra hur det går frampå. Men jag förstår dig fullt ut att du vill fokusera på dig och Casper i första hand PLUS din kommande operation. Vad jag gjorde igår kväll, jag satt här vid datorn lite och la pussel, jag la mig tillrätta i soffan och skulle kika på teven,, hmm minns inte ens att jag gjorde det , så jag måste ha tvärslocknat. Vaknade i alla fall klockan 03.30 och hade fortfarande tv-glasögonen på mig *L* // Kramar Annelie
nouw.com/gifta6570
jennifermarie
jennifermarie,
Jag kommer ta det lugnt 😊
nouw.com/jennifermarie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Guuu vad kul att daten gick så bra =) Krma fina <33
nouw.com/matildaberlin
jennifermarie
jennifermarie,
Ja mega kul 😃 kram <3
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229