Vad ska du göra när du misstänker att din partner är otrogen

Min vän misstänker att hens partner är otrogen. Hen har bra bevis på detta samt sin magkänsla. Mitt råd till min vän var att ställa sin partner mot väggen! Jag hade inte gett mig. Jag hade tjatat och tjatat, jag hade bett min partner visa sin mobil/sms/samtal samt visat sina sociala medier för mig. Jag hade gjort detta pågrund av att jag har blivit bedragen tidigare och jag vet vilka knep mitt ex använde sig av!

Misstänker du att din partner är otrogen så tar du reda på all fakta innan du gör något förhastat! Speciellt om det är rykten du fått höra.. DU ska ha allt svart på vitt!


💎 Prata med din partner och inte andra. (Jag tog upp det med mitt ex direkt, tyvärr fick jag förnekelse direkt)

💎 Be om att få kolla mobilen. Kolla samtalslistor och sms (Mitt ex sparade aldrig brudens nummer i sina kontakter utan lät numret ligga kvar längst ner i telefonlistan över mottagna och raderade de senaste inkomna från henne).

💎 Vägrar din partner att låta dig se på hens telefon/sociala medierdöljer hen något. (Mitt ex vägrade visa mig och laddade ner en app som tog foto när det trycktes på hemknappen på hans tele och då kunde han se om jag hade varit inne på hans telefon utan att han visste om det)

💎 Blir din partner arg på dig för att du tar upp ämnet, så är hen oftast skyldig. (Mitt ex blev fly förbannad på mig när jag tog upp det med honom; flög ut ur lägenheten och slog sönder möbler)

💎 Du ska aldrig tro att det är ditt fel. (Jag skyllde på mig själv väldigt länge med tankar som att vi hade för lite sex, att jag inte var bra nog i sängen m.m.)

💎 Lägg aldrig över skulden på den personen din partner är otrogen med. (Jag gav bruden all skulden tyvärr, det var henne jag hatade, inte mitt ex)

💎 Lita alltid på din magkänsla. (Min stämde till 99,9 % och jag följde den)

💎 Försök inte förlåta, lämna och gå vidare! (Jag förlät men glömde aldrig. Jag plågade mig själv varje dag med misstankar om att han skulle göra det igen. Det gjorde mer ont än vad jag var lycklig)


GLÖM ALDRIG ATT OTROHET ÄR INGET MISSTAG; DET ÄR ETT AKTIVT VAL!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Bra inlägg 😊
nouw.com/bolmgren
jennifermarie
jennifermarie,
Michelle
Michelle ,
Bra skrivet och viktigt! Tråkigt bara att man inte kan göra slut direkt istället för att vara otrogen..
michellekuru.blogg.se
jennifermarie
jennifermarie,
Ja men precis.. Gör slut så kan man göra vad man vill, när man vill, men vem man vill!!
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229