8 av 366: Förvirrad?

Jäklar i havet vilket lyckorus jag hade i min kropp igår. Det var helt sjukt alltså! Men jag njöt, som jag njöt! Jag dansade rundor en massa, pratade i telefon med en karl som jag inte brukar prata med, jag bakade.. Jag var verkligen lycklig och glad! Wooooow! Jag hoppas på fler sådana dagar, jag förväntar mig inte dem, men jag hoppas och önskar!

Alltså det här med drömmar..

Natten till igår så drömde jag om en vän (tror vi är vänner i dagens läge) och vi var tydligen ett par: vi gick på HIF match tillsammans på Olympia. Där träffade vi en (väldigt full) gemensam vän och han predikade om att vårt förhållande var mega bra och att det hade varit menat länge att det skulle vara vi två..

Jag har inte drömt om en karl på väldigt länge så jag vet inte riktigt hur jag ska tolka denna dröm. Och att jag drömmer om denna killen förväntade jag mig inte. Har känt honom sedan barnsben.. Förvirrad? Ja lite!


Dag 8:

Så idag.. Onsdagen är kommen..

Jag somnade lite efter midnatt. Vaknade vid 3 och somnade om igen vid 6, katten håll igång mellan de timmarna.. vaknade vid lunch idag!

Nu har jag Sanna i telefon och får i mig "morgon"kaffet! Ska ut och gå om en stund tänkte jag.

Fick brev från vuxenpsyk idag att jag måste vända mig till in vårdcentral så de skickar en remiss till dem.. Trötta mig!!

Dagens mål:

Gå upp ur sängen (Done)

Ta vitaminerna (Done)

Gå ut och gå en runda

Ge min vän en födelsedagskram

Dammsuga

Har du några mål för dagen?

Gillar

Kommentarer

Netti Starby
Netti Starby ,
Vad härligt att du hade en sådan bra dag och drömmar kan verkligen vara svåra att tolka. Kramis
starbys.se
beattriicee
beattriicee,
Jag blev verkligen så lycklig av att läsa första stycket i inlägget. Av att läsa att du är lycklig gör mig lycklig! 🥰
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229