Bloggvärlden håller på att dö ut..

Men jag ger mig inte ändå..

Jag har mitt mål. Jag vill nå mitt mål Jag kommer aldrig sluta kämpa!

Mitt mål är att bli en toppbloggare i Sverige..

Men de senaste veckorna så har tycker jag att bloggvärlden har hamnat lite utanför/går nedför. Det verkar inte vara lika populärt längre... Det är inte bara jag som har märkt av det utan många andra av mina kollegor i denna världen också!

Något som jag har haft koll på sedan jag började "jobba" med sociala medier är var trafiken hit till mig kommer ifrån! Tycker det är spännande att se vart jag når ut.. Om det bara är via andra bloggar eller hur läsarna nu hittar hit? Nedan ser du de 4 främsta källorna till min trafik!

Har du koll på dina trafikkällor och din resterande statistik?

För att kunna växa inom just sociala medier så tror jag det är viktigt att ha koll på sin statiskt, från första början.. Det gäller att ha koll på vilka inlägg dina läsare/följare föredrar och köra mer inom det stuket, men inte för ofta. Mina läsare gillar blandat, men extra mycket när jag blir personlig.

Ja jag vet att jag inte alls är så pass personlig som jag en gång har varit.. Jag kanske kommer dit igen! Eller ja jag vill komma dit igen.. Nu känns det som att jag babblar iväg i en helt annan riktning än vad inlägget skulle innehålla haha, blir lätt så när man pratar/skriver om något man brinner för, man vill gärna få med så mycket som möjligt inom just det ämnet!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Heja, heja!! Tycker det är grymt att du fortsätter kämpa för dina mål, det inspireras jag enormt mycket av och är likadan som dig! Att ha mål och kämpa för peppar mig enormt, och är öppen för nya idéer hela tiden för att växa. Tycker det är så otroligt roligt detta med utveckling och olika metoder för att kunna uppnå det man vill, som i detta fall på sociala medier! Tycker det är jätteroligt att läsa din blogg och just för att den är så personlig, man får en mer "trygghet" i bloggen och bloggaren, om du förstår hur jag menar?! Brinner verkligen för detta jag också, och låter det inte för konstigt kanske vi skulle kunna klura ihop något roligt för att fortsätta utvecklingen på just bloggen eller andra sociala medier. Som grupperna på tex Facebook är ju grymt, är jättetacksam för att jag fick gå med 😃 Ha en fin kväll!
nouw.com/emmaengstrom
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Jag tjänar ju inga pengar på att blogga eller så, men statistiken håller jag koll på. Man vill ju blogga för sin egna skull, men samtidigt kul om man ser vilka inlägg som blir uppskattade osv. Kram <3
nouw.com/angelicaelversson
jennifermarie
jennifermarie,
Ja det är alltid lika kul och se vad som är mest populärt och uppskattat! 😃 <3
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229