Det var första året som jag inte blev mobbad..

Godmorgon fina du!

Min helg har varit lugn och fin, dock har ångesten varit väldigt intensiv. Jag har umgåtts med Sanna, träffat min pappa och min bror Micael. Kollat serie med mamma. Jag har haft fina Frida på besök. Myst en massa med Casper. Fixat lite inför eventet som jag och @Lifeandkids håller på att planera tillsammans.

Nu sitter jag i soffan med en stor kopp kaffe och kollar på Chicago Fire med mamma. Casper ligger i sängen och spelar PS4. Han har stukat foten så vi har fått låna kryckor av Sannas dotter Julia. Min pappa och jag ska köra Casper till sin pappa lite senare idag.. Time för pappavecka samt grabben börjar skolan imorgon: årskurs 7! Vart tog tiden vägen? Min grabb ska in i högstadiet.. Jag minns när jag började 7.an.. Det var första året i skolan som jag inte blev mobbad längre. Jag hittade nya vänner då jag började på en ny skola i grannkommunen och jag blev äntligen accepterad för den jag var!!

Hur ser din söndag ut?


Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
hater mobbing 😟
nouw.com/livetmitt93
jennifermarie
jennifermarie,
Ja vem gör inte det
nouw.com/jennifermarie
byMalla
byMalla,
Mobbning har jag också fått utstå, nästan hela min skolgång. Något som jag aldrig skulle göra mot någon annan. Det är hemskt! 😏
Hoppas att ångesten har lättat lite 💛
Vi har mest varit hemma idag. Åkte en sväng och handlade lite kläder inför förskolan och vardagen som börjar imorgon.
Ta hand om dig! 🌼
nouw.com/bymalla
jennifermarie
jennifermarie,
Ja nästan hela mitt liv blev jag också mobbad tyvärr 😟 Detsamma till dig 😊
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229