Inte önskat sig och rensa..

God- väldigt tidig-morgon snygging!

Hur mår du denna tidiga morgon? Sovit gott inatt?

Jag har knappt sovit något alls, vaknat hela tiden pga konstiga drömmar.. Jag ska inte klaga egentligen då jag har fler nätter med sömn nu för tiden än vad jag har haft på många år.. Jag kan inte med ord beskriva känslan att få sova ordentligt!

Igår följde jag med grabben till sporten och efter det så åkte Casper till sin pappa och jag åkte hem till Sannahennes tös fyllde år. Var meningen att jag "bara" skulle lämna presenter och ta en snabb fika men slutade med att jag blev kvar där hela kvällen och Sanna`s kille körde mig hem lite innan klockan hade slagit halv 10.. Som det kan gå ibland! Julia blev jätte glad för sina presenter, kul att se då hon inte hade önskat sig något av det hon fick av mig och Casper. När jag kom hem så fick jag ett ryck och bytade gardiner i köket och sovrummet.. När energin kommer som ett brev på posten typ!

Fina födelsedagstösen!

Idag har jag inga planer förutom att storstäda. Behövs verkligen kan jag tala om.. Ska ta mig en långpromenad med musik i öronen och rensa alla tankar också.. Har du några speciella planer för dagen?

Nu ska jag ta mig två knäckemackor och sedan försöka sova någon timme till innan jag tar tag i denna torsdag!

Jag hoppas du får en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Hanneles bokparadis
Hanneles bokparadis,
städa kan vara som meditation... jag borde lära mig lyssna under promenader.
hannelesbibliotek.blogspot.com/
Ama de casa
Ama de casa,
Hoppas du fick sova lite till och att du sov bra inatt.

Ha en fin fredag!
amacasa.wordpress.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229