Konsekvenstänk?

Mitt i natten; som vanligt..

Periodvis är jag verkligen en riktig nattuggla.. Blir lätt så när man inte har några speciella rutiner i vardagen.. Förhoppningsvis blir det ändring på det väldigt snart, håll tummarna för mig fina du!

Jag tog det väldigt lugnt igår. Jag var ute på två promenader med hög musik i öronen, den bästa terapin när ångesten börjar bli extrem! Dock var det inte jätte skönt för kroppen att gå då vinden var bitande kall.. Men det var underbart för huvudet och alla en miljon tankar.. Jag livade en bra stund med @angelicaelversson på Instagram också., bra terapi det där med alltså! Resten av kvällen har jag legat i soffan och kollat på Sons of Anarchy och läst lite bloggar. Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och försöka sova tänkte jag!

Vad gjorde du igår?

Jag saknar dig redan pågen min!

Bilden ovan tog jag igår (tisdag) på morgonen innan jag väckte grabben..
Han ser så fridfull och lugn ut! Kan tänka mig att det är skönt för honom att sova: hans kropp och knopp är ju överspeedad dagarna långa.. Efter att ha varit hos mig i två veckor så åkte Casper till sin pappa efter skolan igår..

Just nu jobbar Casper en massa med konsekvenstänkandet..
Han kämpar dag ut och dag in med att lära sig hantera sin ADHD,

riktigt kämpe är du min fina grabb!

Gillar

Kommentarer

Veiken
Veiken,
Vilken fin kille du har! Jag förstår att du saknar honom när han inte är hos dig! Man mår verkligen bra av promenader, det är så skönt att bara vara då!
www.veiken.se/
Jessiekaos
Jessiekaos,
är också periodvis en sån nattuggla älskar kvällar och nätter, musik i sig tycker ja kan hjälpa genom många tuffa känslor faktiskt <3 kram
nouw.com/jessiekaos
jennifermarie
jennifermarie,
Jag älskar också kvällarna och nätterna! Ja musik är min räddning också kan jag säga! kram fina du <3
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229