Orkar jag inte, vill jag inte: då ska jag inte!

Hej fina du!

Jag vet att jag har varit tyst under helgen.. Men så blir det. Orkar jag inte, vill jag inte: då ska jag inte! Jag vill inte utveckla mer ångest än vad jag redan har, och mer ångest får jag av press och stress!

Just nu håller jag på att planera en sak, som kommer att hända väldigt snart, som kommer bli lite av en lifechanger. Det ska bli så härligt. Nyttigt, för mig. Bra för min psykiska ohälsa. Ja det är mesta dels positivt, självklart några negativa, men inget i livet går som på en räls! Jag behöver detta. För att komma ur mina onda cirkel, för att få må bättre.ja jag är självisk här, men detta är inget som kommer gälla livet ut, därför jag tar chansen: nu när jag har den! De närmsta vet och fler kommer att få veta med tiden... Detta gör jag får att jag ska få nya friska krafter, för att orka,. Med mig själv. För att kunna vara den bästa mamman jag kan under många fler år.. Men ja just nu må det vara så att det är själviskt!

Jag ville mest visa att jag lever. Att jag mår okej, inte mer än så, men jag överlever! Det gör jag alltid! Jag slutar aldrig att kämpa, vad det än handlar om!


Jag hoppas din helg har varit underbar, vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina,
Klart man aldrig ska sluta kämpa, aldrig!!
nouw.com/blondina
jennifermarie
jennifermarie,
Helt rätt inställning! 😊
nouw.com/jennifermarie
dianalowegren
dianalowegren,
Många kramar fina vän ❤️
nouw.com/dianalowegren
jennifermarie
jennifermarie,
Kram fantastiska du! <3
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229