Single and ready to mingle?!?

I höstas hade jag kommit så pass långt i mitt tänkande gällande dejting och dylikt att jag nästan blivit en liten "hatar" när det kommer till kärleken. Det var faktiskt Sanna som hade smittat av sig på mig.. Och rätt som det är när hon har "fått över mig på sin sida" så går hon och börjar dejta en karl (som hon nu har ett förhållande med) haha.

Det är inte förrens nu som jag har börjat komma in på spåret om jag är redo för att börja dejta.. Det är Sanna som "smittar av sig" där med. När jag pratar med henne i telefon och hon nämner allt mysigt, tryggheten hon får/känner och allt det positiva gällande kärlekensaknar jag verkligen att dela mitt liv/min vardag med någon!

Jag träffade en kille vid årsskiftet 2018/2019 men det blev inget merän att vi träffades regelbundet under några veckor (när jag var barnledig så var han här typ). Det slutade med att jag fick en massa hjärnspöken; vilket resulterade i att vi slutade träffas! Jag var inte redo! Det fick jag bevisat med hjärnspökena!

Sedan dess har jag inte dejtat.. Jag har träffat och haft det mysigt men inget seriöst..

Nu känner jag att jag är trött"lekar" och lösa förbindelser!

Full fart ut i dejtingdjungeln!

Ja jag känner verkligen att jag är redo för att ge mig ut i djungeln bland dejter och appar för att hitta min king eller queen!

Och jag har skapat en kategori här i bloggen där du kan följa mign resa i dejtingdjungeln, spännande va!?!

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Det här ska bli spännande att följa! Lycka till <3 Kram
yasmissy.blogg.se
Pauline
Pauline,
fin bild på dig! lycka till med dejtandet 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229